Webdesign

De website van uw bedrijf is een startpagina voor de klant om alles te weten te komen over uw bedrijf. Het maken van een website is dus een belangrijk onderdeel, maar welke website past bij uw bedrijf?

Simplistisch

Wilt u uw website enkel gebruiken zodat klanten gemakkelijk uw informatie hebben? Dan is een simpele website vaak genoeg.

Een website in uw huisstijl met een enkele pagina is beter dan geen website. Het zorgt ervoor dat u beter te vinden bent in Google en maakt ook dat u mensen gemakkelijk kunt doorverwijzen naar uw website voor contactinformatie. Een website zoals deze dient nog steeds in uw huisstijl te zijn. Zo ziet de website er professioneel uit, ook al heeft het weinig inhoud.

Informatief

De website kan een plek zijn waar uw klanten vele informatie kunnen vinden. U kunt uw diensten verder uitleggen, eventuele prijzen geven en voorbeelden geven van uw werk. Zo gebruikt u de website als een soort reclame uiting om klanten te trekken.

Een website met meer inhoud heeft ook het voordeel dat het zo nóg beter te vinden is in Google. Het is hierbij belangrijk dat uw website duidelijk, professioneel en aantrekkelijk is. Iedereen die uw website bezoekt is een mogelijke klant en het doel van de website is dat deze bezoekers écht uw klanten worden.

Webshop

Het is mogelijk om een webshop te verwerken in uw website. De webshop kan hierbij precies gemaakt worden zoals dat voor uw bedrijf uitkomt. U kunt onder andere uw voorraad bijhouden en automatisch bevestigingsmails naar klanten sturen.

Bent u benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is wanneer wij uw website bouwen? Neem dan contact met ons op.